В четвъртък ъпгрейдът на Етериум, Shanghai (Shapella) официално влезе в

...
В четвъртък ъпгрейдът на Етериум, Shanghai (Shapella) официално влезе в
Коментари Харесай

Етериум: Kraken е на чело на опашката за теглене на ETH след ъпгрейда “Shapella”

В четвъртък ъпгрейдът на Етериум, " Shanghai " (Shapella) публично влезе в деяние, позволявайки на тези, които са стейкнали своите ETH, да стартират процеса по изтеглянто им.

Според данните от веригата, Kraken е отпред на опашката за изтегляне, защото 62% от валидаторите желаят да изтеглят своите стейканти. Според Parsec Finance все още на писане на публикацията над 21,000 валидатори са се наредили на опашката.

Данните на Nansen.ai демонстрират, че са изтеглени доста малко токени, което е довело единствено до към -0.5% смяна в стейкнатите ETH.

Освен това информацията от Nansen сочи, че междинната стойност на заложените ETH токени в Lido е $2,552 за токен, a към 4.35 милиона токена, или почти 24%, са заложени над $3,000.

Към момента на писане на публикацията над $1.35 милиарда под формата на ETH са в развой на евакуиране. Приложението Token.unlocks разкрива, че сега 695,750 ETH чакат да бъдат изтеглени.

Glassnode пресметна, че след Shapella ще бъдат изтеглени повече от 1.1 милиона ETH токени на стойност над $2 милиарда в насъбрани награди за валидатори.


 


Компанията също по този начин допуска , че валидаторите може да продадат 170,000 ETH (около $317 милиона) през първите седем дни след актуализацията, което може да окаже задоволително влияние върху цената на Етериум.

Понастоящем са заложени 17.52 милиона токена, което съставлява 15.6% от общото предложение на Етериум. Откакто ъпгрейдът е влезнал в деяние, чистият баланс на залозите е намалял с 63,150 ETH ($120 милиона), като почти 67,710 ETH са изтеглени, а към 4,560 – подадени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР