В четвъртък, 5 юли, ще се състои официалното представяне на

...
В четвъртък, 5 юли, ще се състои официалното представяне на
Коментари Харесай

Левскарите пускат свободен вход за представянето на отбора

 Левски прави Герена по-комфортен за почитателите  Левски се укрепва със бранител и нападател
В четвъртък, 5 юли, ще се състои формалното показване на тима на Левски за идния сезон 2018/2019. Символичната гала ще се организира директно преди началото на другарската среща сред " сините " и украинския Олександрия.

Мачът е с начален час 18:30 часа, а отворен за посещаване ще е Сектор А на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". " Входът е свободен! Очакваме ви! Нека дадем дружно старт на един паметен сезон! ”, написаха " сините " на клубния си уебсайт.

Иначе прехвърлянията на " Герена " сякаш към момента не са завършили. Бразилският бранител Жубал Роха Мендес Жуниор е бил препоръчан на Левски, написа " Тема спорт ". Ако се стигне до негов трансфер, то по всяка възможност той ще заиграе при " сините " като преотстъпен.

Жубал има контракт с Витория Гимараеш, който през миналото състезание приключи на девето място в локалната Примейра лига. Цената на бранителя е висока. Според профилирания уебсайт transfer-markt.com 24-годишният състезател коства 1,25 милиона евро и Левски няма по какъв начин да си разреши да го закупи.

Проблем може да се окаже и фактът, че Жубал няма европейски паспорт. Той е роден на 29 август 1993 година, висок е 190 сантиметра. През миналия сезон е изиграл общо 32 мача във всички шампионати, в които е вкарал 1 гол.

На Левски е препоръчан и бразилският бек Лион. Пълното име на играча е Хосе Лион Барбоса де Лучена, като той е благосъстоятелност на Рио Аве. Лион има португалски паспорт и няма да заема квота за играчи отвън Европейски Съюз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР