В четвъртък, 14 май, започва да тече 30-дневният срок, в

...
В четвъртък, 14 май, започва да тече 30-дневният срок, в
Коментари Харесай

Черният часовник за Левски започва да тиктака в четвъртък

В четвъртък, 14 май, стартира да тече 30-дневният период, в който оперативното управление на Левски би трябвало да подаде молба за неплатежоспособност, в случай че до тогава " сините " не престават да имат финансови усложнения. По-рано през седмицата управлението и треньорите на " сините " споделиха, че точно в четвъртък, когато завършва изключителното състояние в страната ще подадат оставки.

" Изчерпахме всички лостове, с цел да помогнем на Левски в тази обстановка. ", разяснява изпълнителният шеф Павел Колев в понеделник.

От Левски обявиха, че на 20 май ще станат 3 месеца, откогато играчите не са получавали заплати. Футболистите могат да разтрогнат договорите си и сега, само че към момента никой не го е направил.

Вчера в изявление за " Тази заран " притежателят Васил Божков даде три разновидности да се раздели с акциите - да ги продаде, да ги върне откъдето и откогото ги е взел, и да ги преотстъпи на почитателите, в случай че могат да развиват клуба. Божков не даде конкретика по нито един от разновидностите.

Не е ясно къде са акциите, само че в случай че Божков реши да се раздели с тях, е допустимо да стане доста бързо.

" Това става посредством джиро – отбелязване върху самата акция на договорката. И след осъществяване на това деяние просто би трябвало да бъде вписано в книгата на сдружението. Чисто физически те може да се държат на разнообразни места. Акцията е скъпа книга. ", изясни юристът Борис Колев.

До момента единственото баскетболния треньор Константин Папазов е изявил предпочитание да получи акциите. Все още обаче не е ясно дали ще може да обезпечи финансиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР