В Черешката на тортата в разгара на лятото се появи

...
В Черешката на тортата в разгара на лятото се появи
Коментари Харесай

Шеф Манчев унизи Камелия Тодорова в Черешката, много грозно се заяде с нея

В " Черешката на тортата " в разгара на лятото се появи джаз иконата Камелия Тодорова и предстоящо трансформира присъединяване си в паметен театър за феновете. Не всичко в него обаче, се хареса на началник Манчев, който в един миг по този начин се заяде с нея, че след това феновете го направиха на нищо.

Певицата посрещна гостите си с неподготвено меню и доста положително въодушевление и бе изключително откровена за персоналния си живот пред тях. В менюто участваха козуначена торта с загадка съставна част, която певицата не разкри, зелена салата по грузински с червен фасул и забавно арабско ядене, което притегли вниманието на всички, само че накара взискателният Иван Манчев да повдигне многозначително вежди.

" Уменията в кухнята са свързани с умения в интимния живот ", заяви 69-годишна дама и продължи в този дух през цялата вечер. В последна сметка гостите й си изкараха доста радостно, само че пък представянето й напълно не се понрави на шеф Манчев, евентуално поради наличието на непознато арабско ядене на масата, написа Шоу блиц.

" Похвалих те доскоро и в този момент започваме да вършим буламачите. Картоф, ориз, куркума изобщо не си отива. Това е минало около френската кухня. Готвиш нещо приблизително сред кюфтета по чирпански и винен кебап. В тази гозба има какво ли не ", декламираше той в профил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР