В Череповецкия металургичен завод е възникнал технологичен инцидент в доменното

...
В Череповецкия металургичен завод е възникнал технологичен инцидент в доменното
Коментари Харесай

Украйна удари пореден металургичен завод в Русия

В Череповецкия металургичен цех е зародил " софтуерен случай в доменното произвеждане ", заяви пресслужбата на металургичния Северстал, представена от РБК.

Пресслужбата на изпълняващия длъжността губернатор на Вологодска област Георгий Филимонов съобщи, че " случаят в региона на доменната пещ " е станал сутринта " вследствие на удар от безпилотен летателен уред с незнаен генезис ".

Изданието ГородЧе написа, че звукът от детонация от металургичния цех в Череповец е бил чут към 5:45 сутринта (6:45 часа българско време).

Череповецкият цех за желязо и стомана е второто по величина дружество за произвеждане на стомана в Русия . Той принадлежи на компанията " Северстал ", благосъстоятелност на Алексей Мордашов, който след началото на войната в Украйна попадна под глобите на Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Ден преди този момент, на 6 март, вторият по величина минно-обогатителен комбинат в Русия,, което докара до подпалване на резервоари за гориво. Украинските медии, базирайки се на източници, оповестиха офанзивата на Михайловския минно-обогатителен комбинат за интервенция на основното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.
 Украйна удари стратегически металургичен комбинат в Русия
Украйна удари стратегически металургичен комбинат в Русия

Ударът ще докара прекъсване на целия индустриален развой за дълго време
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР