В челните позиции на листата с кандидати за общински съветници

...
В челните позиции на листата с кандидати за общински съветници
Коментари Харесай

Професор е кандидатът за кмет на Обединение „Бургазлии”

В челните позиции на листата с претенденти за общински съветници ще са членовете на УС и учредителите

Гражданско обединяване „ Бургазлии ” разгласи през днешния ден своя претендент за кмет. Датата за това – в Деня на Съединението бе авансово оповестена, само че за жалост съответства с оповестения ден на печал и поклонение в памет на починалите при бедствието през вчерашния ден в Царево.

Събитието в новия офис на Обединението, намиращ се на ул. „ Милин камък ” №7 , стартира с молитва и за здраве и триумф. Председателят Иван Ненков показа пред своите съидейници к андидата за кмет на Бургас – проф. Радостин Долчинков , който е административен шеф на БСУ от 2014 година, декан на Центъра по информатика и механически науки.



С всички вас се познаваме от доста време. Наясно сме, че не сме професионални политици, само че ние имаме визии, имаме връзка с хората в града и считам, че откакто сме осведомени с проблемите, е пристигнал моментът да се включим в решаването им. Не споделям, че до момента не са решавани проблеми от Общината, само че считам, че хората и като цяло общността имат потребност и от нашата интервенция като помощ. Най-важното е да реализираме нашата съществена цел – да покажем на нашите деца, че има смисъл да останат в Бургас, че имат бъдеще тук ”, сподели Иван Ненков.
 Отец Радослав освети офиса и пожела съумях на проф. Долчинков (вдясно) и водача Иван Ненков
Листата с претенденти за общински съветници ще бъде оповестена преди регистрацията й в Районната изборна комисия. Със сигурност в нея ще попаднат членовете и учредителите на управителния съвет на Обединение „ Бургазлии ” – Иван Ненков, Димитър Шангов, Елена Параскова, проф. доктор инж. Радостин Долчинков, доктор Милена Делчева-Орешкова, Венцислав Вичев, и Валери Лазаров.

Очаквайте изявление с претендента за кмет проф. Радостин Долчинков.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР