В Бургас искат оставката на “г-н Стойчо”Германия ни сложи в

...
В Бургас искат оставката на “г-н Стойчо”Германия ни сложи в
Коментари Харесай

Витошка почерня от протест срещу служебния кабинет

В Бургас желаят оставката на “г-н Стойчо”
Германия ни постави в рискова група

Хиляди столичани излязоха на митинг по Витошка против несъответстващите ограничения на служебното държавно управление, съгласно които всеобщо хората би трябвало да се имунизират, с цел да могат да вървят на работа. Недоволството е ориентирано и против въвеждането на онлайн образованието за учениците, които още веднъж не знаят по кое време ще могат да влязат в класните стаи.

С плакати “Искаме си свободата!”, “Зеленият документ е зелен фашизъм”, “Оставка, господин Стойчо!”, протестиращи настояха за съответна реакция от страна на ръководещите.

“Бяхме във имунизационния пункт и се оказа, че " Пфайзер " е с изминал период, от септември е изминал, а желаят да го поставят на хората. Ние желаеме всичко това да спре, това безумство да спре, а Румен Радев да поеме отговорността за този хаос”, оповестиха бургазлии.

Заради високия брой новозаразени от последните седмици Германия още веднъж ни постави в листата с високорискови страни за COVID-19. Властите там плануват най-малко петдневна карантина за неимунизирани и непреболедували пасажери.

Експерти към този момент предизвестиха, че самоволното оповестяване от страна на служебното държавно управление за признание на зелен документ единствено с 1 доза ваксина, прави документа подправен за Европейски Съюз. Така имало заплаха Брюксел да наложи рестрикции по отношение на българските зелени документи.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР