В Будапеща тече един от най-старите и посещавани шампионати по

...
В Будапеща тече един от най-старите и посещавани шампионати по
Коментари Харесай

Наши кикбоксьори на Световната купа в Унгария

В Будапеща тече един от най-старите и посещавани шампионати по кикбокс за Световната купа - Hungarian Kickboxing World Cup, предават от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

По първични данни има регистрирани 3177 поръчки от състезатели. От България има няколко тима, които вземат участие със свои представители. В ринговите дисциплини са тимовете на Семеен кодекс " Интер 92 ", Семеен кодекс " Мусаши " и Семеен кодекс " Боил ". В татами стиловете се включиха тимовете на Семеен кодекс " Стар Тийм ", Семеен кодекс " Радулов " и Семеен кодекс " Масару ".

На място е и ръководителят на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, който бе публично показан пред реферите и съдиите от техническия шеф на ВАКО - господин Ромео Деса.
 Снимка 423952
Източник:

България е показана и от трима лицензирани рефери и съдии от най-голям клас - Деница Миленкова, Митко Костадинов и Иван Иванов. Официално бе разгласен и интернационалният семинар за рефери и съдии, който ще се организира в България в средата на месец юли взаимно с базов лагер на националите по кикбокс и муай тай.

Благодарение на стройната организация на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, този семинар ще се трансформира в традиция и академия за рефери и съдии в най-голямата организация по кикбокс в международен мащаб - ВАКО.
 Снимка 423951
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР