„В БСП винаги е имало различни мнения, а битката не

...
„В БСП винаги е имало различни мнения, а битката не
Коментари Харесай

Доц. Георги Йорданов, БСП: В Раднево трябва да има болница. Общинските болници са основен стълб на здравеопазването

„ В Българска социалистическа партия постоянно е имало разнообразни отзиви, а борбата не се корени в това кой да бъде в листите. В партията има разнообразни отзиви накъде би трябвало да се поеме, кой е верният път, с цел да може да се реализира желанието животът на българските жители да става по-добър. Основната борба в Българска социалистическа партия постоянно е била за пътя на България и положението на страната. Българска социалистическа партия продължава полемиката си за бъдещето на България. Това съобщи доцент Георги Йорданов, член на ИБ на Българска социалистическа партия по радио „ Фокус”. Той посочи, че листите на коалиция „ Българска социалистическа партия за България” към този момент са подредени.

Социалистът акцентира, че вярата е доста значима и че започваме да мислим като същински европейци. По думите му се ангажират и много младежи, които намират очакванията си в България. „ Съдбата на България стана идея на всички български граждани”, сподели още Георги Йорданов.
За обстановката на болничното заведение в Раднево и сигнала на Българска социалистическа партия за нейното източване, той разяснява: „ Българска социалистическа партия от доста години следи общинското опазване на здравето предпочитано. То е един от главните стълбове на опазването на здравето. В доста общини то е единствената опция на жителите да получат опазване на здравето. Конкретният случай бе сигнализиран от структурата ни в Раднево и общинските съветници. Раднево не е от тези райони в България, който е в неприятно в икономическо положение. Считаме, че там несъмнено би трябвало да има болница.”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР