В БСП си правим политически сметки, да изпълним това, което

...
В БСП си правим политически сметки, да изпълним това, което
Коментари Харесай

Христо Проданов: В БСП си правим политически сметки да изпълним това, което сме обещали

" В Българска социалистическа партия си вършим политически сметки, да осъществим това, което сме дали обещание, това което сме заложили за възстановяване живота на хората и увеличение на техните приходи в актуализацията на бюджета.
Ако има разсъдък и политическа воля това да се случи, ще се случи, в случай че не, ще отидем на избори и там ще гледаме процентите ", сподели министърът на туризма Христо Проданов в " Още от деня ".

По думите му е явно, че " българският народ остава пленник на едно шоу.

" Това е тъпо, само че в последна сметка по този начин са решили българските жители предходната година на изборите и ние сме длъжни да се съобразяваме с това ", добави Христо Проданов.

Той посочи, че засяга партия " ИТН ". Проданов акцентира, че политиката е съществено занятие и не би трябвало да бъде нито занимание, нито шоу.

Проданов съобщи, че би трябвало да има политически разсъдък, с цел да може България да успее през всичките рецесии.

" Знаете, че предстоят към 20 промени в разнообразни закони, с цел да може да започват средствата по Плана за възобновяване и резистентност, тъй че това също би трябвало да се случи ", добави Христо Проданов.

Той разяснява и приемането на бюджета на Държавното публично обезпечаване.

" Това са по този начин наречените дребни бюджети, само че те са обвързани с огромния бюджет на страната. Така че даже и да има признати два дребни бюджета, няма ли признат огромен бюджет, нищо не е признато. Прави ми неприятно усещане това по какъв начин се развива дебата в Народното събрание. Истината е, че скоростно този бюджет би трябвало да мине в две четения най-късно до 25-и ", разяснява Проданов.

По думите му няма ли болшинство, което е решено да организира политики, няма потребност от държавно управление.

" Това, което приехме на Министерски съвет, беше някои от министрите или министър-председателят има диалози с македонските си сътрудници, получава документално предложение във връзка със пускане на договарянията за Северна Македония за участие в Европейски Съюз, всички ние сме длъжни незабавно тези материали, писма да бъдат изпращани в Народното събрание. Това е за да се спре спекулацията по тематиката Северна Македония. Позицията на Българска социалистическа партия е ясна и непроменена ", съобщи Христо Проданов.

Той разяснява, че връзките сред " Продължаваме промяната " и " ИТН " не са били положителни и това е избухнало в един миг.

" Войната е предизвикателство за България във връзка с туризма и на летния сезон у нас. Някои считат туристи, че България е гранична на Украйна и тук е несигурно. Точно това вършим ние, да убедим хората, че тук е устойчиво и ще изкарат едно добра отмора. Предричам добър сезон ", сподели още министърът на туризма.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР