В БСП ще има сериозни турбуленции, защото за втори път

...
В БСП ще има сериозни турбуленции, защото за втори път
Коментари Харесай

Шефът на „Сова Харис“ разкри как Борисов успя да спечели евровота

В Българска социалистическа партия ще има съществени турбуленции, тъй като за повторно след парламентарните избори през 2017 се вършат едни и същи неточности. Това сподели шефът на социологическа организация „ Сова Харис “ Васил Тончев, представен от Фокус.

„ Особено финалът на акцията на ГЕРБ беше доста по-сполучлив и безапелационен. Тезата, която представяше управлението на левицата на Българска социалистическа партия, че ситуацията у нас е толкоз неприятно, че след тези избори би трябвало да се търси промяна на изпълнителната власт, нови избори и така нататък не беше безапелационна и не съумя да убеди гласоподавателите, че би трябвало да бъде подкрепена. Прекалено мощно се клати лодката дотам, че се плашат гласоподавателите, в резултат на което се получава подобен отлив в последния миг от поддръжката за тях “, изясни социологът.

Васил Тончев добави, че Българска социалистическа партия губи към 2% гласоподаватели по официални аргументи към „ Коалиция за България “.

„ Премиерът Бойко Борисов съумя изгубена акция да я изведе до сполучлив край за ръководената от него партия “, добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР