В БСП има избор на лидер, но този процес няма

...
В БСП има избор на лидер, но този процес няма
Коментари Харесай

Манолова: Фалшива новина е, че сме се срещали с Корнелия Нинова

В Българска социалистическа партия има избор на водач, само че този развой няма да разреша да се свързва с мен и с Изправи се.БГ. Стоим задоволително надалеч от всяка една политическа мощ. Откровена измислица е изказванието на кафявия канал на държавното управление за извършена среща с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред публицисти в Плевен, където се срещна през днешния ден следобед с представители на дребния бизнес, автоинструктури и таксиметрови водачи.

Борисов да отговори на абсурда със земеделския си министър, къщата на пиара си и абсурда с Алепу, където архитект на „ подпорната стена “ е брачен партньор на министър на Борисов, вместо придворната медия на държавното управление да популяризира подправени вести за мен, безапелационна беше Манолова.

На въпрос дали ще съди уеб страницата, разпространяващ подправени вести за нея, ръководителят на „ Изправи се.БГ “ съобщи, че ще съди уеб страницата и Валери Симеонов по отношение на изказванията им за финансирането на предизборната акция на Манолова и внушенията за пазаруване на гласове.

Самият Борисов, който самичък не смее да излезе против мен, употребява целия си велможа антураж за скалъпени истории. С Борисов ще се забележим в съда за лъжите му, през ноември. Той ще бъде наказан дружно с придворните му медии, безапелационна бе тя и подсети, че е завела делото още по време на изборите, а съвещанието още не е планувано.

В Плевен Манолова показа Националната стратегия „ Работа за всеки “, която обгръща 200 000 нови работни места до края на 2021 година, както и мярката за безвъзмездни детски градини и ясли за всички деца. Те са част от проекта на Манолова с 19 ограничения за идващите 19 месеца контра COVID-19 за бързо излизане от рецесията и основаване на нови работни места.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР