В бой заради скъсана бланка за референдума за запазването на

...
В бой заради скъсана бланка за референдума за запазването на
Коментари Харесай

Костадинов с гордост: Синът ми защити подписката за лева с шамари срещу евробабаит

В пердах поради скъсана бланка за референдума за запазването на лв. е взел участие синът на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов. Това заяви самият Костадинов в обява във Фейсбук. 

Според описа, пълнолетното момче е събирало подписи за референдума от свои съученици. В обява на страницата си във Фейсбук, Костадинов акцентира, че събира подписи единствено от деца над 18 години. Момче от прилежащ клас обаче се оказва срещу. Отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи.

Тогава Костадинов-младши го предиздвикал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или " да изяде балтиите " (шамарите по варненски). 

" Евробабаитът отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите ", споделя Костадинов, като добавя, че това е един от моментите, в които се гордее със сина си. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

" След малко се връща с още няколко момчета, само че и синът ми е с неговите другари, като последствието от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лв. за последователите на еврото:)

След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра. След случката ползата към подписката станал още по-голям и евентуално в понеделник съвсем всички пълнолетни възпитаници в учебното заведение ще са се подписали ", пише още Костадинов. 

" Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях. Защото, до момента в който синът ми разказваше историята, щерка ми, която е на 11 години, от самото начало се тюхкаше, че е дребна, и не може да събира подписи и тя ", завършва обявата си Костадинов.

Припомняме какво каза Костадинов преди години, когато водачът на  " Воля " Веселин Марешки го удари:  " Искам да го вкарам в пандиза този човек – никой няма право да наскърбява, да раздава юмручно правораздаване ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР