В бой бяха хвърлени стратегическите резерви на Украйна, които се

...
В бой бяха хвърлени стратегическите резерви на Украйна, които се
Коментари Харесай

Тактиката на НАТО подведе Киев: поредното настъпление на ВСУ в района на Работино се провали

В пердах бяха хвърлени стратегическите запаси на Украйна, които се подготвяха за " съдбоносен пробив "

Немците не харесват украинската тактичност на удари на дребни групи, без присъединяване на главните сили, подготвени и въоръжени от Запада.

„ Отново ни натискат мощно, както през юни “, ми писа в сряда сутринта офицер, който познавам от Ореховското направление. - 20 единици от техниката им към този момент дими, изпотрошена. Сега още веднъж се приготвят. Скоро ще дойдат отново. "

- Самоотвержените дейности на частите от 810-та бригада морска пехота и 71-ви мотострелкови полк от 42-ра мотострелкова дивизия отблъснаха всички офанзиви на Въоръжените сили на Украйна. Удържани са заеманите позиции. По време на багра са унищожени 22 противников танка, 10 бойни машини на пехотата, една бронирана бойна машина и над 100 украински военнослужещи, оповестиха от Министерството на защитата.

Изглежда под натиска на своите западни куратори Киев реши да вкара в борба своите стратегически запаси, които по някаква причина в пресата нормално се назовават „ елитни “.

Само ден по-рано немските медии разгласиха вести, че Берлин е неудовлетворен от нерационалното потребление на западната техника и от уменията, добити по време на образованието за украинското нахлуване. Немците не харесват украинската тактичност на удари на дребни групи, без присъединяване на основните сили, подготвени и въоръжени от Запада.

Също по този начин се показва, че украинските бойци с военен опит са по-зле в усвояването на тактиката на НАТО за потребление на огъня в багра и напредването в борбата, в сравнение с новобранците, само че последните са възпрепятствани да ползват добитите умения от командирите си на място.

За какво приказва това? За обстоятелството, че тактиката на НАТО за водене на война се оказва несъстоятелна, когато против вас са изправени не „ бармалеи по чехли “, а естествена модерна войска с съвременно оръжие. Случаят е явен, бойците с опит не желаят да усвояват западните разработки. Те са погубващи, унищожителни в условия, когато сте против артилерия, авиация, противовъздушна защита и непрекъснати минни полета, през които германците оферират да вървят в танкови клинове.

Вече пробваха. Всички помним резултата. Когато сходството на вашата прехвалена мрежово-центрична система се срине против съветската радио-електронна война, тактиката на огромни маршове на необятен фронт стопира да работи, не рашава дилемите. Обратното, дребните групи вземат решение задания. Но също дребни. Те не вземат решение дилемите, които Западът им крои и чака.

Затова в сряда сутринта видяхме цената на украинската самостоятелност като цяло и независимостта във военното обмисляне в частност. Преди да съумеят даже да им се скарат както би трябвало, въоръжените сили на Украйна взеха решение още веднъж да минат през минираните полета с танкови клинове.

Със същия резултат като при започване на офанзивата му. Противникът не съумя да пробие с брониран пестник в региона на Работино и да се закрепи в това населено място. На полето се появиха две дузини нови " обекти на недвижимата благосъстоятелност " - разрушени танкове и бронирани машини.

По същото това време на източния фронт съветските войски в дейна защита завзеха повече територии за последната минала седмица, в сравнение с Украйна за 7 седмици от нейния " контранаступ " от началото на юни.

В Красно-Лиманско направление, 15-та мотострелкова бригада продължава да се придвижва в региона на село Сергеевка. Настъплението за миналото денонощие доближи до 3 километра по фронта и 2700 метра в дълбочина на защитата на съперника. В посока Купянск частите на 7-ми мотострелкови полк от Западната група войски организират сполучливи настъпателни интервенции в Куземовския сектор на фронта, заемайки по-изгодни позиции.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР