В болници на лечение остават 12 души, пострадали при катастрофата

...
В болници на лечение остават 12 души, пострадали при катастрофата
Коментари Харесай

12 души от ранените в автобусната катастрофа остават в болница


В лечебни заведения на лекуване остават 12 души, потърпевши при злополуката на туристически рейс до свиленградското село Младиново, оповестява Българска телеграфна агенция.

В неделя, 11 декември, в 18:10 вечерта транспортното средство с общо 40 души, връщащи се от Кавала, Гърция за Бургас излезе от пътя на мокра настилка и изострен завой, мина през мантинелата и се обърна странично в надълбоко дере. При случая почина 68-годишна жена от Бургас, а 19 бяха ранени.

В Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Хасково екипите обгрижват общо осем души, а в болничното заведение в Харманли са настанени две дами и две деца, прецизираха от управленията им. Състоянието на всички е устойчиво.

Още през вчерашния ден шестима пациенти на МБАЛ Свиленград, признати след произшествието, бяха изписани. Жена от МБАЛ Хасково също е била освободена през вчерашния ден следобяд.

В Хасково персонално здравният министър Асен Меджидиев посети потърпевшите през вчерашния ден. Също през вчерашния ден и кметът на Бургас Димитър Николов се осведоми на място за положението на съгражданите си в Хасково, Харманли и Свиленград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР