В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм

...
В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм
Коментари Харесай

Васил Найденов: Беше тежка катастрофа, разминахме се на косъм

”В болничното заведение споделиха, че не съм пукнал краката, само че съм имал проблеми. Колегата ми е със спукано ребро. Но при такава мощна злополука минахме метър и то доста минахме метър, тъй като половината от колата я няма ”, съобщи пред БГНЕС огромният български артист Васил Найденов, който през вчерашния ден претърпя злополука край Казанлък.
Инцидентът е станал на Автомагистрала „ Тракия “, на 46-я километър в посока Бургас. Найденов със своя импресарио е пътувал към Казанлък за присъединяване в избирателен концерт на локална коалиция, когато се случва случаят.

В Казанлък артистът бе признат в многопрофилната болница с травма в коляното, където го стабилизираха и съумя да излезе на сцената, въпреки и със мощни болки в крайници. Васко Кеца описа, че злополуката е била много тежка и са се разминали на косъм.

" Бая мощна злополука беше ", сподели още Найденов. " Така ме боляха краката, че не можех да вървя и не ми беше до нерешителност, забравих за уплахата. Какво се случи: пред нас караше доста прекрасен Мерцедес нов модел и в един миг внезапно понижи, а отдясно имаше ТИР и попаднахме в капан. Нямаше накъде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в Мерцедеса, тъй като той внезапно понижи скоростта най-малко с 40-50 км/ч и злополуката стана автоматизирано ", описа артистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР