В болница Насър в Хан Юнис, най-голямото и важно медицинско

...
В болница Насър в Хан Юнис, най-голямото и важно медицинско
Коментари Харесай

Израелски танкове навлизат в централната част на Газа, докато боевете се засилват

В болница Насър в Хан Юнис, най-голямото и значимо здравно заведение в южната част на дребната, препълнена територия, видео на Червения полумесец сподели парамедици, които бързат с дребен прахуляк -покрито бебе в оживена болница, до момента в който един викаше „ има дишане, има дишане “. Здравните управляващи в Газа оповестиха, че 165 души и 250 други са ранени през последния ден.

Почти всички от 2,3 милиона поданици на Газа са били принудени да изоставен домовете си от 12-седмичното нахлуване на Израел, провокирано след убийството на Хамас и съюзнически групи 1200 души и хванати 240 заложници при протест в Южен Израел на 7 октомври.

Офанзивата е умъртвила минимум 21 672 палестинци, съгласно здравните управляващи в Газа, с повече от 56 000 ранени и се притеснява, че хиляди са мъртви под руините. Израел споделя, че 170 от неговия боен личен състав са били убити в боевете в Газа.

Конфликтът рискува да се популяризира в района, привличайки групи, свързани с Иран в Ливан, Ирак, Сирия и Йемен, които са си разме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР