В БНТ съм се зарекъл да върна славата на Иван

...
В БНТ съм се зарекъл да върна славата на Иван
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Невежият е щастлив човек

В Българска национална телевизия съм се зарекъл да върна славата на Иван Славков. Това обаче значи да назнача още 2500 души, тъй като по времето на Батето са били 4000.

Като началник на Българска народна банка считам всичките пари да ги раздам на хората, по равно, на всеки на калпак и да се завърши тая тъга. В Министрество на културата ще е най-лесно, тъй като там няма и какво да се управлява. Тя културата по този начин или другояче си е зле. Там ще го карам повече на селфита. В рамките на към 2 седмици мога да оправя всичките организации и след това да се върна към естествената си специалност. Така се пошегува в студиото на Нова Иво Сиромахов във връзка закачката, че е приел всички тези постове.

Няма българин, който да не желае да е шефче, счита Сиромахов. " Има огромна част от хората, които не разграничават истина от смешка. Това, което пуснах, беше един фейлетон, само че ми се обадиха доста хора, които желаеха да ги назначавам на работа ", призна Сиромахов.

След това си дал сметка, че направил един обществен опит, а изводът е, че доста хора нямат възприятие за комизъм и одобряват всичко за чиста монета.

" Невежият човек е благополучен човек. Образованият, интелигентният непрекъснато има подозрения, задава си въпроси ", сподели Иво Сиромахов.

В стила си той заяви " новината ", че счита да се кандидатира и за ръководител на Организация на обединените нации и в скоро време ще даде детайлности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР