В „БНТ на 60“ – хитовото съботно предаване на „Сан

...
В „БНТ на 60“ – хитовото съботно предаване на „Сан
Коментари Харесай

Мира Добрева „парашутист“, къде е Драго Чая?

В „ Българска национална телевизия на 60 “ – хитовото съботно предаване на „ Сан Стефано “, върви трансфер, който към този момент не е разгласен публично. Вместо Драгомир Драганов - емблематично лице на токшоуто, отдадено на историята на публичната медия, в което вземат участие известни персони от всички жанрове и описват за славата и блестящите години в малкия екран майка - в изданието на 3 октомври да беседва с гостa Борис Пуканов се появи Мира Добрева.

Самата тя не сподели и дума дали става титулярка в програмата, стартирала през 2019 с водещ Драго Чая, само че феновете видяха и не останаха безпристрастни. Сред известните лица също настана възмущение от неуместната замяна на лицето на предаването.
Полемика повдигна Йорданка Христова, а под нейния пост „ Някой гледа ли “ Българска национална телевизия на 60”???? Какво става? Направо ми се плаче….. Защо трансформират сполучливи планове!?!?! Драго е НАХОДКА!!!! “, заваляха куп мнения. Феновете на Данчето я поддържаха и показаха неразбиране за рокадата. Някои назоваха Мира Добрева „ парашутист “, а голословната постъпка „ шуробаджанащина “.

„ Скандално и без пояснение управлението на канала с шуробаджанашко роднински метод размени водещите Драго и Нора с овехтялата Мира Добрева. В уеб страницата на канала се споделя просто, че водеща ще бъде дамата на режисьора Жоро Торнев. На Facebook страницата на предаването бе качен някакъв неразбираем пост, който дава отчетливи сигнали, че към този момент Мира ще дава отговор на въпросите на феновете. Под него обаче доста фенове избухнаха недоволни от рокадите и грозният метод, по който се случват. “, разяснява Христина Трифонова.

Певицата Тони Димитрова също скочи в отбрана на Драго, като множеството коментатори и тя означи, че Драго е най-хубавия за това: „ Смениха го! Срам! “, отбелязва бургазлийката възмутено, а в профила си зададе резонния въпрос "КЪДЕ Е ДРАГО? ".

„ Не мога да схвана решението да сменят водещият на,,Бнт на 60”. За мен Българска национална телевизия е Драго и неговата безрезервност към дребният екран с всички цветове, истории, създатели, участници - посетители, екипи и всичко това, което заслужава да остане в историята на Телевизията -майка…! Гледайки през днешния ден предаването се почувствах осмян през екрана от гледката на този импотентен напор за внимание и вулгарната несъответственост на желанието за известност и всенародна обич от СПУСНАТАТА нова водеща … СЪЖАЛЯВАМ и знам, че доста хора ще ме хулят за този мой пост, само че това предаване БЕЗ Драгомир Драганов -НЕ СТАВА!! Интелекта, речника и богатата обща просвета в композиция с вагони с книги, никой, в никакъв случай няма да ЗАМЕСТИ…! Дано е позамесване, ДАНО!, моли се гримьорът Бони като в поста си е отбелязал и звезди като Милица Божинова от Тоника, Ритоните Катя и Здравко, Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Тони Димитрова, Виктор Калев и други звезди, които се включват в мненията в поддръжка на Драго, като акцентират неоспоримите му качества.

„ Тази водеща я бутат от години под дърво и камък. Изяде хляба на толкоз доста хора. А тя горката изобщо не е за тази специалност. Това предаване без Драго ще изгуби своя образ! Трябва да се направи подписка и тази жена в случай че е по този начин интелигентна да напусне сама поста си ще бъде доста добре! “, предлага зрителка под поста на Борислав Соколов – Бони. От финалните надписи стана ясно, че името на Драганов остава измежду тези на редакторите - четирима на брой, като единствено е преместено с две позиции по-нагоре. Зрители подемат акция за основаване на подписка, която да принуди шефовете на Драгомир Драганов да размислят и да го върнат в аленото столчче против известните му събеседници.

Източник: Lifeonline.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР