В близките часове видимостта в повечето райони ще се подобри.

...
В близките часове видимостта в повечето райони ще се подобри.
Коментари Харесай

Топло за сезона време с температури до около 20 градуса

В околните часове видимостта в множеството региони ще се усъвършенства. С сдържан, тук-там краткотрайно мощен югозападен вятър, ще прониква по-топъл въздух и оптималните температури през днешния ден ще са сред 15° и 20°, по крайбрежията на Дунав - към 13 - 14°. Облачността ще е променлива, с валежи от дъжд във вечерните часове, основно в Западна България.

През нощта ще бъде прохладно, а дъжд ще превалява в Западна и Северна България. Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 8° и 13°, по Черноморието - от 13° до 15°, а оптималните - сред 13° и 20°. Ще духа сдържан, в Източна България и на север от планините - краткотрайно мощен югозападен вятър. След краткотрайно понижение на облачността, в края на деня още веднъж ще завали.

Ветровито и по-често облачно ще бъде по Черноморието, с валежи от дъжд основно по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще се усилва и ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде облачно, на обособени места ще превали дъжд, по най- високите елементи - сняг. Ще бъде доста прохладно, със мощен, по билата - краткотрайно плевел югозападен вятър.

Застудяването в Централна и Източна Европа ще продължи и в доста региони там ще вали и дъжд, и сняг. Проливни превалявания от дъжд, съпроводени тук-там от гръмотевици, ще има на Апенините и в западната половина на Балканите.

И у нас, през идващите дни ще има превалявания, в равнинната част от страната - от дъжд, по-значителни в понеделник и в сряда. Температурите ще се намаляват, само че ще остане по-топло от нормалното за края на ноември.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР