В Благоевград ще се опитат да се справят с набези

...
В Благоевград ще се опитат да се справят с набези
Коментари Харесай

С камери, полицейски кучета и дрон ще следят за набези от вандали

В Благоевград ще се опитат да се оправят с нападения от вандалите. Общината и полицията там стартират дружно акции против тези, които безчинстват с общинската благосъстоятелност. Дрон, полицейски кучета, защита и видеонаблюдение са козовете на локалната администрация, оповестява Нова телевизия.

" Младежта не е възпитавана по метода, по който ние - по-старото потомство. Друга от аргументите е огромният туристически поток, който имаме в Благоевград. На непознат терен хората се усещат по-неуязвими и безнаказани. Това е измежду аргументите за какво ставаме на такива нелицеприятни за жителите и общинското управление ", сподели Иван Кайнакчиев от Община Благоевград.  

Той акцентира, че множеството от деянията се правят през тъмната част на денонощието, когато системата за видеонаблюдение е с лимитирани благоприятни условия. Камерите нямат функционалност да снимат по добър метод нощни облици.

" Камерите са на видно място, обозначени са на някои места във връзка със Закона за отбрана на персоналните данни. Тези, които съзнателно вредят на обществото, знаят къде са те и заобикалят тези места. Проявите се правят на такива местоположения, където нямаме видеонаблюдение ", сподели още Кайнакчиев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР