В Берлин отвори врати първият публичен дом с изкуствен интелект,

...
В Берлин отвори врати първият публичен дом с изкуствен интелект,
Коментари Харесай

Първият публичен дом с изкуствен интелект отвори врати в Берлин

В Берлин отвори порти първият обществен дом с изкуствен интелект, който се споделя Cybrothel. Също като останалите, той предлага стаи за уединение и лист с компаньонки, чиито имена са извънредно съблазнителни. Съществената разлика идва с това, че вместо действителни хора, ще бъдете обслужени от секс кукли с човешки растеж.

За разлика от традиционите бордеи, Cybrothel предлага на клиентите си неизмеримо преживяване чрез виртуална действителност, позволявайки по този метод на посетителя да се потопи в света на 4D интерактивно развлечение с кукли.

Има много хора, които не са прибягвали до платени секс услуги, само че са подготвени да опитат. Ако имате някакви терзания, точно Cybrothel е точното място да ги захвърлите, тъй като при нас ще ви обслужват секс модели от цифрово естество, а не хора от плът и кръв, изясни съоснователят на Cybrothel Матиас Сметана.

Експертите обаче предизвестяват за рисковете от потреблението на изкуствения разсъдък (ИИ) като сурогат на човешката фамилиарност. Алис Чайлд, полов антрополог от Сидни, регистрира Cybrothel като безвредно място за полово прекарване, само че предизвестява да не се употребява ИИ като сурогат на човешката фамилиарност, защото това би могло да лиши хората от дълбоки човешки прекарвания, осведоми електронното издание на вестник „ La Vanguardia “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР