В Белица се проведе XI-та редовна Отчетно-изборна областна конференция на

...
В Белица се проведе XI-та редовна Отчетно-изборна областна конференция на
Коментари Харесай

На отчетно изборна конференция в Белица: Преизбраха Ведат Хюстеин за областен лидер на ДПС в Пиринско

В Белица се организира XI-та постоянна Отчетно-изборна регионална конференция на ДПС-Благоевград.Делегатите на конференцията единомислещо избраха Ведат Хюсеин за Областен ръководител на Движение за права и свободи Благоевград.С оглед постигнатото на резултатите от последните 4 години и имайки поради, че на последните локални избори за първи път в историята на Движение за права и свободи е първа мощ в област Благоевград по гласове и с най - доста съветници, кметове на общини и кметове на кметства, изцяло справедливо той получи поддръжката.

" Движение за права и свободи е единствената партия, която не се срами от предишното си, тъкмо противоположното, ние го акцентираме, тъй като се гордеем с работата и напъните, положени от политиците преди нас.

Това, което е значимо в този момент обаче е, че бъдещето е в сигурни ръце. Област Благоевград потвърждава това, освен излязохме отвън обичайните гласове, само че област Благоевград бележи огромен растеж. Това е голям триумф и ние ще продължим да работим със същия порив и сила, тъй като област Благоевград има капацитет!

Благодаря на регионалния ръководител Ведат Хюсеин за дългогодишната неуморна работа, която имам вяра, че ще продължи и в сегашния мандат ", съобщи пред присъстващите евродепутатът Илхан Кючюк.

Областната конференция взе решение да номинира за съпредседатели на Движение за права и свободи Делян Пеевски и доцент Джевдет Чакъров.
Гости на мероприятието бяха господин Илхан Кючюк – Евродепутат и президент на „ Алианс на либералите и демократите за Европа, господин Елхан Кълков – Народен представител от Област Благоевград, Владимир Москов- зам. ръководител на националния съвет на Българска социалистическа партия и кмет на община Гоце Делчев, Валери Сарандев- регионален ръководител на Българска социалистическа партия Благоевград и зам. кмет на община Гоце Делчев.

П. Петров


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР