В белезници на ръцете, с пранги на краката и верига,

...
В белезници на ръцете, с пранги на краката и верига,
Коментари Харесай

Най-голямата престъпница

В белезници на ръцете, с вериги на краката и верига, която „ свързва “ цялата железария с колан на кръста – по този начин някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева отиде на проучвания в болница поради израстък на хипофизната жлеза.
Коментар на редактора
На тази картинка, която можете да видите в цялостната ѝ хубост ТУК, няма какво друго да се каже, с изключение на жалка работа. Това провокира единствено гадност.
Жалка работа – тъкмо както откакто двама рецидивисти избягаха от Софийския затвор, а единият беше открит чак откакто се изпозастреля с различен престъпно проявен посред Ботевград. Вторият рецедивист Министерство на вътрешните работи още не го е разкрило.
Жалка работа – тъкмо както към този момент достатъчното на брой случаи, при които задържан бяга непосредствено от полицейското ръководство. Най-популярният способ е през тоалетната – след това си отиваш у дома и няма да те търсят, гаранция!
Жалка работа – тъкмо както години наред телефонната мафия обира спестяванията на майките и бащите ни, на бабите и дядовците ни.
Жалка работа – тъкмо както на доклада на Министерство на вътрешните работи да ти пристигна Люси Иларионов, да ти покаже видеоклип на водач, стрелял по него и ти, вътрешен министър, да му кажеш, че е доста мъчно да хванеш причинителя.
И с цел да не не преставам с жалките работи, че иска ми се изтърка клавиатурата, един съвет към родната полиция – идващият път може да ѝ сложите качулка на главата на най-голямата престъпница в историята на България. Така ще я маскирате и никой няма да я познае – като Пелов! Но и ви разбирам - в случай че вземе и тя да избяга, към този момент ще е мнооого мъчно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР