В базата данни на бенчмарка Geekbench се появи информация за

...
В базата данни на бенчмарка Geekbench се появи информация за
Коментари Харесай

Мистериозен смартфон на Sony се появи в бенчмарковете

В базата данни на бенчмарка Geekbench се появи информация за чудноват смарт телефон на Sony, който в теста попада под наименованието Xperia DIANA Compact. Размерът и резолюцията на екрана не се разкриват.

Като се има поради съществуването на думата Compact в името на апарата, може да се допусна, че диагоналът на екрана ще бъде към 5 инча. Говори се, че смарт телефонът носи в себе си 2 GВ оперативна памет, а в качеството на софтуерна платформа е употребена операционната система Android 7.1.1 Nougat.

Що се отнася до хардуерната платформа, то тя провокира редица въпроси. Факт е, че Geekbench демонстрира използването на процесора MSM8994. Под това название се крие не новият чип Snapdragon 810, който съдържа в себе си осем изчислителни ядра, графичния контролер Adreno 430 и модемът X10 LTE.

Изключително малко евентуално е Sony в действителност да пусне нов смарт телефон с процесора Snapdragon 810. Затова можем да заключим, че или в теста Geekbench са дадени неверни данни, или апаратът Xperia DIANA Compact – това е някакво тестово устройство, което не е предопределено за стартиране на пазара. Малко повече светлина върху мистериозния смарт телефон, може би ще се появи в бъдеще от любознателните мрежови източници.

Смята се, че през третото тримесечие на годината, доставките на смарт телефони в международен мащаб ще възлизат на 373,1 милиона единици. Това е с 2,7 % повече спрямо миналогодишните резултати: тогава доставките са били 363,4 милиона броя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР