В бързо производство Районен съд - Варна наложи глоба на

...
В бързо производство Районен съд - Варна наложи глоба на
Коментари Харесай

Проститутка-непукист олекна с 1000 лв. във Варна

В бързо произвеждане Районен съд - Варна наложи санкция на 38-годишна жена за приемане на нетрудови приходи посредством проституция.

Подсъдимата призна виновността си в това, че като пълнолетно работоспособно лице дълготрайно време не се занимавала с публично потребен труд, като в същото време е получавала нетрудови приходи по аморален метод – посредством проституция. 38-годишната жена предложила полови услуги на клиенти против възнаграждение на публично място – край отбивка по пътя от село Приселци за Варна. Тя била засичана доста пъти от патрулиращи служители на реда да предлага сходни услуги навън, като на 22 май тази година край черен път в региона тя още веднъж била хваната да проституира с клиент. Проверката по-късно открива, че единствено в интервала от месец октомври 2017 г.  до 22 май тази година, за осъществяване на сходни действия, 38-годишната жена е арестувана няколко пъти като са й били формирани общо 4 предупредителни протоколи от полицията.

38-годишната жена е неосъждана до момента. Съдът я освободи от наказателна отговорност с налагането на административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Решението предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР