В Барселона са се опитали да привлекат под наем Яник

...
В Барселона са се опитали да привлекат под наем Яник
Коментари Харесай

Атлетико отказал оферта на Барселона след контузията на Дембеле

В Барселона са се пробвали да привлекат чартърен Яник Ферейра-Караско от Атлетико Мадрид в края на зимния трансферен прозорец поради травмата на Усман Дембеле, твърди локалният вестник „ Спорт “.

Каталунците са отправили оферта за 29-годишния белгиец в опит да го привлекат чартърен до края на сезона, само че предлагането е било отхвърлено. Агентът на футболиста Пини Захави също е удостоверил за интерес от страна на неговия клиент към възможна договорка, само че управлението на Атлетико не поискало да се раздели с Ферейра-Караско. Все отново през лятото Барса ще има опцията да го притегли против 20 млн. евро поради прехвърлянето, с който Мемфис Депай мина в състава на мадридчани.

Барселона бе на път да притегли Хулиан Араухо от Лос Анджелис Галакси, само че поради закъснение в регистрирането на документите, това не се реализира.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР