В банята могат да се натрупат вредни бактерии, гъбички и

...
В банята могат да се натрупат вредни бактерии, гъбички и
Коментари Харесай

Две таблетки от аптеката могат да направят чудеса с отлаганията, които се събират в пералнята

В банята могат да се натрупат нездравословни бактерии, гъбички и плесен. Всичко това постоянно се натрупва на невидими за нас места, като да вземем за пример вътре в пералня.

Външно пералнята може да наподобява чиста, само че не знаем какво се натрупва вътре в нея. Ето за какво се предлага постоянно да проверявате положението на уплътнението на пералната машина, защото това място е доста удобна среда за размножаване на бактерии. Ако в уплътнителя се е натрупала доста нечистотия, избършете го с забрадка, навлажнена с оцет.

Поставете една или две таблетки за съдомиялна машина в пералнята и стартирайте празната стратегия за пране. Най-добре е да изберете задоволително висока температура - 60 или даже 90 градуса по Целзий.

Таблетките за съдомиялна машина ще отстранен мръсотията и варовика, а високата температура на пране ще отстрани микробите, написа " За дамата ". Ако вършиме това разчистване постоянно, пералнята ще бъде доста по-ефективна и ще изпере облеклата ви по-старателно.

Също по този начин е добра концепция да поддържате чекмеджетата във вашата перална машина добре почистени от всевъзможни останки от перилен препарат и други препарати (това е най-добре да извършите преди пускане на празна стратегия за пране).

Има още един трик, който ще ви помогне бързо и елементарно да се отървете от насъбраната в пералнята нечистотия. Необходими са ви две таблетки от аптеката, които с лекост ще почистят и възвърнат блясъка на уреда.

За да почистите мръсотията и да премахнете неприятната миризма, отидете в аптеката и вземете таблетки за разчистване на протези. За едно едно разчистване ще са ви задоволителни два броя, само че имайте поради, че нормално се продават в опаковка, която съдържа 30 таблетки. Пуснете ги в барабана на пералнята и задайте програмата с най-висока температура. Хубаво е пералнята да е изцяло празна. Таблетките за протези убиват микробите и бактериите и ще отстранен натрупалия се варовик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР