В Банско само след дни предстоят квалификации, а след това

...
В Банско само след дни предстоят квалификации, а след това
Коментари Харесай

В Банско са командировани полицаи от София, Румъния и Гърция

В Банско единствено след дни предстоят квалификации, а по-късно и формален старт от Световната купа по сноуборд. В курорта към този момент има сняг, съвсем всички писти работят и това разумно води до напор от туристи. Затова и Министерство на вътрешните работи ускорява наличието си в Банско. Допълнителен брой чиновници са командировани в курорта.

Според комисар Димитър Ичев задачата е основаване на сигурна среда за туристите в града. " В момента имаме командировани 30 служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи, както и на задгранични чиновници - румънец и двама гърци. Тяхната роля е превантивна за почит от техните сънародници, облечени са с техните униформи. Основно в Банско почиват хора от РСМ, Румъния и Гърция, чакат се и британци, които са по-буйни ", разясни той.

По думите му ще бъдат командировани още 12-13 души за Световната купа. " Целодневно на центъра на Банско, чието кръстовище води до кабинковия въжен превоз, има полицейско наличие. На входно-изходните пътни артерии на града има пътни патрули ", съобщи Ичев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР