В българския парламент се провежда най-мащабното купуване на гласове, заяви

...
В българския парламент се провежда най-мащабното купуване на гласове, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Провежда се най-мащабното купуване на гласове в българския парламент

В българския парламент се организира най-мащабното пазаруване на гласове, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг пред медиите.

" Виждате в разнообразни елементи на България действителните резултати какви са. В същото време пред очите на цялата ни демократична общност полицията всеобщо пресира, обикаля и влиза в къщите категорично да каже, че не би трябвало да се гласоподава за ГЕРБ ", посочи той.

Освен пари за отцепници, се оферират колосални суми депутати да не влизат в пленарна зала при гласуването на новия кабинет, сподели още Борисов.

" Да претърпи някаква повреда, да се спъне, да падне, да си ожули носа, единствено да не влезе в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че изобщо не виждат какво се случва към тях ".

По думите му служебните държавни управления и актуалното постоянно са провалили българския План за възобновяване.

" Вчера Европейската комисия понижи общата сума на безвъзмездните средства, които ще даде на България по Плана за възобновяване. Корекцията е 578 милиона евро - над 1 милиард и 200-300 милиона загуба в резултат на смяната. Много са загубите - тази е безапелационна ", изясни той.

Според водача на ГЕРБ един % дели пенсиите от това да бъдат " изядени от инфлацията ", а цената на хляба от единствено себе си би трябвало да падне поради новата годишна продукция. Това обаче няма да се случи, счита Борисов, а махането на Данък добавена стойност просто ще понижи събираемостта в бюджета.

" Минаха в неделя най-истинските социологии, а това са резултатите от изборите, съобщи още Бойко Борисов ", като засяга от ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР