В българския ефир стартира излъчването на нов кулинарен канал –

...
В българския ефир стартира излъчването на нов кулинарен канал –
Коментари Харесай

Най-новият кулинарен канал в българския ефир – Soul & Pepper TV стартира за ТВ абонатите на А1

В българския ефир започва излъчването на нов кулинарен канал – SoulPepper, който е разполагаем на от 1 юли. Той е дело на основателите на Wness TV, чието предпочитание е да дават привлекателно наличие, което да въодушевява хората да бъдат изобретателни при приготвянето на храна в домашни условия. С включването на новия кулинарен канал А1 продължава да развива разнообразието от телевизионни канали, които предлага на своите клиенти. В взаимозависимост от проекта си те могат да гледат до над 230 ТВ канала, от които над 60 – в HD качество. За да улесни клиентите да се срещнат с новия кулинарен канал, А1 ще сложи SoulPepper на промопозиция 11 в Xplore TV през целия месец юли.  

Цялостната идея на кулинарния канал SoulPepper е да стимулира феновете да придобият нюх към здравословната храна и да изследват произхода на обособените артикули, включени в рецептите. Мисията, която си слагат основателите на канала, е наличието да е просветително и в същото време занимателно, показано от свежи лица със завладяващи хрумвания.
 А1 завоюва 3 първи места и общо 6 оценки на PR Приз 2021 А1 завоюва 3 първи места и общо 6 оценки на PR Приз 2021
На специфична гала на 16 юни бяха оповестени тазгодишните носители на премиите на БДВО - PR Приз 2021. Сред фирмите, които си тръг...

 

ТВ  абонатите на А1 ще могат да се любуват на многочислени излъчвания на  разнообразни тематики в програмата на SoulPepper. „ Лекият път към усета “ е с фокус върху приготвянето на уравновесено меню и е с водещ – участничката от Masterchef – Eлена. В него феновете ще могат да се срещнат с многообразни предписания - уравновесени, само че лесни и ефектни. Всеки от епизодите ще бъде отдаден на съответен плод или зарзават.  

За феновете на месните предписания е предопределено предаването „ Добре опечени истории “ (BBQmeat) с водещ Николай Красимиров. Той има опит в редица гурме заведения за хранене, в това число носители на звезди Michelin. В предаването феновете ще открият доста нови любопитни познания за уменията за потребление на огъня при готвене, за другите подправки и видовете месни артикули.  

Програмата на новия ТВ канал включва още излъчвания за бързи предписания, както и специфични стратегии за феновете на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас.
 Нови 5G смарт телефони от Xiaomi в А1 Нови 5G смарт телефони от Xiaomi в А1
Портфолиото с 5G устройства на А1 се уголемява с три нови модела на световния софтуерен бранд Xiaomi. Вече се оферират Xiaomi Mi 11...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР