В България започна преследване на поддръжниците на руско-българската дружба -

...
В България започна преследване на поддръжниците на руско-българската дружба -
Коментари Харесай

Руски политик за шпионския скандал: България, опомни се!

" В България стартира гонене на поддръжниците на руско-българската дружба - арести, разпити. Очевидно радикалите, пренаписващи историята, към този момент нямат други причини в битката с патриотите в страната. Независимо от всичко ние ще пазиме общото ни минало поради бъдещето на децата ни! " Това съобщи ръководителят на Международния комитет на Руската федерация Константин Косачев в коментар за шпионския скандал в своя Фейсбук профил.
По-рано той написа още:
" Крайно тревожни вести идват от България. Серия от арестувания, разпити и обвинявания в " шпионаж " към група дейни поддръжници на дружеските връзки с Русия. "  
" Отлично познавам доста от тези хора. Направи сме доста дружно по социална линия, включително и в границите на известния Ливадийски конгрес, който Съветът на федерациите всяка година събира в Крим ", добавя още Косачев.
" В случай на потвърждаване на най-лошите ни опасения ще пазиме уверено. По всички линии -дипломатически, обществено-политически и в случай че е подходящо - юридически. Ще желаеме изчерпателна оценка на протичащото се от интернационалните правозащитници и от съюзническите за България НАТО и Европейски съюз, като обичащи своите полезности и нашите общи човешки права. България, ти към този момент се опозори тези дни в оценката си за изводите от Втората международна война. Време е да се опомниш! " приканва Косачев в поста си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР