В България вече има Bugatti Chiron за 5 милиона .

...
В България вече има Bugatti Chiron за 5 милиона .
Коментари Харесай

Сензационни подробности за баровеца с Бугати за 5 милиона лева

В България към този момент има Bugatti Chiron за 5 милиона. Собственикът на ултра автомобила е Ваньо Алексиев. Самият той се похвали в профила си в инстаграм.

Притежателят на най-скъпия автомобил в България - Ваньо Алексиев е роден отвън страната - в столицата на Уругвай - Монтевидео на 7.10. 1963 година, добавя " Уикенд ".

Разправят, че татко му е бил от близкото обграждане на именития Гето Найденов, началник на държавното външнотърговско дружество " Тексим " през 60-те и 70-те години на предишния век. Няколко години след раждането му родителите му се прибират в България. Макар към този момент да е на 55, Алексиев наподобява с 20 години по-млад в резултат на серия пластични интервенции.

Баровецът е прочут с пословичната си суетливост и с честите си визити в реномирани клиники за разкрасяване. Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на дипломиран инструктор.

От къде са обаче милионите на ексцентрика? За разлика от парите на множеството нашенски асове, неговите са изкарани изцяло законно. Алексиев е притежател на транспортната компания " Биомет ". Големите облаги на суетния тузар идват главно от хладилните  му камиони, които зареждат с храна едни от най-големите вериги - " Била ", " Кауфланд ", Лидъл ".

Алексиев зарежда и с горива веригите бензиностанции " Шел " и " ОМВ ". Фирмата му разполага с 55 съвременни рейса, които кръстосват България и Европа. Лъвският къс от облагите на Ваньо обаче идва  от интернационалната спедиторска и транспортна активност на тировете на " Биомет ".

Фирмата му разполага с над 500 тира и има офиси и хранилища в Испания, Англия, Франция.

Твърди се, че Алексиев има апартамент от 500 квадрата в центъра на Париж, лятна вила в Монте Карло, жилище в Лондон и къща в Барселона. В България баровецът живее в просторна къща в столичния квартал " Бояна ". Въпреки че от години притегля вниманието на златотърсачките, Ваньо не се вълнува от тях.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР