В България трябва да бъде въведено реално електронно управление. Това

...
В България трябва да бъде въведено реално електронно управление. Това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: В страната ни трябва да бъде въведено електронно управление |

В България би трябвало да бъде въведено действително електронно ръководство. Това сподели в обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който е лидер на листата с претенденти за народни представители във Велико Търново и Благоевград за идния парламентарен избор.

„ С учредяването на Политическа партия Републиканци за България дадохме ясна поръчка, че ще бъдем алтернативата на настоящето статукво. Днес дефинитивно е финализиран планът за управническа стратегия. България има потребност от явен небосвод, би трябвало ни отговор на въпроса накъде ще вървим след толкоз години на обърканост, тъй като сега опълчването - персонално и институционално, вреди на страната и във външнополитически проект ние изпускаме доста от значимите акценти за вероятност ", споделя Цветанов.

И добавя:

" Днес повече от всеки път се нуждаем от действителни политики, които да могат да стигнат до хората. За мен главните това са правораздаване и господство на закона. В тази секторна политика предлагаме понижаване на политическата квота във Висш съдебен съвет и дейно делене на Висш съдебен съвет на колегии, въвеждане на самостоятелно конституционна тъжба, закриване на профилираното наказателно правораздаване. "

Сред целите в управническата стратегия на Политическа партия Републиканци за България е въвеждането на действително електронно ръководство, сподели още Цветан Цветанов и добави, че това е тематика, която може да сплоти всички политици и политически обединения. Партия Републиканци за България планува действителни политики за българите в чужбина посредством основаване на Министерство на българите в чужбина, въвеждане на електронно отдалечено гласоподаване за българите в чужбина, както и основаването на многомандатен изборен регион в чужбина, акцентира Цветан Цветанов. По този метод ще бъде чут гласът на над 2 милиона български жители в чужбина, означи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР