В България този спор за предоставянето на оръжие за Украйна

...
В България този спор за предоставянето на оръжие за Украйна
Коментари Харесай

Терзийски : Цяла Европа дава оръжие на Украйна, България взима правилното решение

" В България този спор за даването на оръжие за Украйна се води прекомерно дълго време. Ясно е, че това е война, ясно е кой е агресорът. Цяла Европа дава оръжие, и България, въпреки и със забавяне, взима вярното решение. Вярвам, че решението за предоставяне на оръжие е безусловно законно ", сподели депутатът от " Продължаваме Промяната " (ПП) Йордан Терзийски в ефира на Nova News.

„ Ние с Българска социалистическа партия имаме допирни точки, има на какво да се стъпи като диалози, само че пътят до сглобяване на една такава структура не е елементарен и къс “, съобщи Терзийски.

„ Ако се позовем на чистата аритметика, подобен кабинет би бил доста сложен, само че ние подхождаме отговорно към този мандат и напъните са изцяло действителни. Затова е излъчен министър председател като акад. Николай Денков – с изключителна биография на експерт и в научните среди, и в политиката, той може да понесе и политическата отговорност “, отговори той на въпрос по отношение на опцията за кабинет с втория мандат - този на Политическа партия.

„ Понякога би трябвало да гледаме цялата картинка. Думите на политиците се разграничават от време на време от дейностите. И в кабинета, препоръчан от ГЕРБ участва Плана за възобновяване и резистентност, антикорупционна политика. Но дали те в действителност работят в тази посока? Преди два дни те отхвърлиха в зала един законопроект – за отбрана на лицата, предоставящи информация. Това беше акт, който е в несъгласие с всички поръчки за това, че ние би трябвало да работим проведено и сплотено за ПВУ “, сподели още Терзийски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР