В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на

...
В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на
Коментари Харесай

Предвидил пандемията астролог видя: Пикът на COVID-19 В България - на 27 април, а след това?

В България се поставят всички нужни ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Но светът се намира в пандемия, чийто край за момента е мъчно да се предвижда. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

Единствените хора, които се наемат да кажат по кое време ще свърши всичко това, са астролозите. В този смисъл Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България.

Виж още: Кризата с ковид - забелязана от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лекуването

Като начало, астрологът Гал Сасон напомни, че е планувал за такава зараза в своите книги, а повода е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които предизвикват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 година, когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е криза, а гладът в Африка е имал чудовищни размери. 

Виж още: Напук на COVID-19: Антония Петрова чества безценен празник, мъжът ѝ я глези с деликатеси

Уви, двете планети още веднъж се събират. В България обаче обстановката ще бъде непредсказуема поради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в страната ни ще има изключително позитивна сила, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще употребяваме силата на Юпитер.

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и поради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи протекция. Това значи, че епидемията ще премине през юли, само че нейният решителен миг ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от ковид в България.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР