В България по искане на Русия е задържан Абубакар Абакаров,

...
В България по искане на Русия е задържан Абубакар Абакаров,
Коментари Харесай

По искане на Русия: У нас задържаха участник в скандална престрелка в Москва през 2017 г.

В България по искане на Русия е арестуван Абубакар Абакаров, участник в престрелката в " Москва-сити ", отразена необятно тогава в съветските медии, написа вестник  " Коммерсанть ",  позовавайки се на свои източници.

Според изданието след спора със стрелбата Абакаров се е укрил, задържан е задочно и е разгласен за интернационално търсене. Мъжът е живял дълго време в Украйна, след което е отпътувал за Европа.

Според " Коммерсанть " съветската Генерална прокуратура приготвя документи за екстрадицията на Абакаров.

През ноември 2017 година на празненството за рожден ден на предприемача Дмитрий Павлов в ресторант Crystal Ballroom в кулата " Око " се случи пукотевица, вследствие на която един човек беше погубен и петима бяха ранени.

Конфликтът стартира заради обстоятелството, че паркираната кола на милиардера Гавриил Юшваев пречи на прекосяването на певицата Любов Успенская. Служители на Федералното държавно унитарно дружество " Охрана " на Руската армия, публично наети да ескортират скъп товар, молят водача да махне колата, след което стартира престрелка. Шестима охранители са ранени, един от които след това издъхва от раните си. Сред ранените има двама чиновници на ФГУП " Охрана ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР