В България отбелязваме в един ден Гергьовден и празника на

...
В България отбелязваме в един ден Гергьовден и празника на
Коментари Харесай

Искаме храбър ЦСКА! С нами Бог и каквото сабя покаже...

В България означаваме в един ден Гергьовден и празника на българската войска. Това е ден на храбростта. Именно подобен би трябвало да бъде и днешният за ЦСКА. Точно в града на Свети Георги - на румънски Сфънту Георге.

С нов треньор и армейски дух, момчетата на Нестор Ел Маестро би трябвало да стъпят крепко на терена против локалния Сепси тази вечер и да защитят славното име на своя клуб. И емблемата, която е прославяла България през годините из цяла Европа. Трудно ще е, доста мъчно! Никой не се заблуждава, че този пасив с 0:2 от първия мач в София ще бъде премахнат елементарно. Срещу себе си ЦСКА има добър и теоретичен противник. Но няма по какъв начин да не имаме вяра в чудото. Особено, когато става въпрос за ЦСКА...
 Снимка 625847
Източник:

" Червените " имат отлични футболисти като единици. Беше направена и мощна селекция през това лято. Остава да забележим ОТБОР, обединен и можещ. Мощен пестник, който да се стовари върху домакините. ЦСКА няма време за сметки, за контраатаки и очакване. ЦСКА търси най-малко два гола и би трябвало да нападна от първата до последната минута. Дали ще получи попадение във вратата си, няма огромно значение. Трябва да бележи, да опита да се стигне най-малко до продължения.

Няма по-тежък дебют за Ел Маестро, само че младият експерт има шанса за поврат, който ще се помни дълго време. Само два пъти в историята си ЦСКА е продължавал напред в Европа след загуба с 0:2. Веднъж го направи против италианския гранд Ювентус и още един път против Виктория (Пилзен) през предишния сезон. Да, тогава ЦСКА беше хазаин в реванша, само че съм сигурен, че и през днешния ден хиляди почитатели ще подкрепят " армейците " в Трансилвания, в очакване на нова незабравима европейска нощ. Дано да я получат.
 Снимка 618345
Източник:

Които и да стартират титуляри през днешния ден, които и да се появят като запаси, би трябвало да оставят сърцата си на терена. Да дадат най-хубавото от себе си. Пък каквото сабя покаже. В близко минало помним огромни мачове на ЦСКА на европейската сцена. Еталон остава този с Базел в Швейцария и успеха с 3:1. ЦСКА го може, доказвал го е през годините. Остава вярата и вярата. Да, тъкмо в " армейците "! Искаме смел ЦСКА довечера! С нами Бог и самоуверено - за клуба, за четирите букви, емблемата и България!

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ , делегат на ТОПСПОРТ в Румъния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР