В България много повече живеем с носталгия по миналото, отколкото

...
В България много повече живеем с носталгия по миналото, отколкото
Коментари Харесай

Виктор Иванов: Финансовият министър Асен Василев е съсредоточил много власт в ръцете си, той е премиер в сянка

„ В България доста повече живеем с носталгия по предишното, в сравнение с с взор в бъдещето ”, сподели Алипиев.

„ Финансовият министър Асен Василев е съсредоточил доста власт в ръцете си. Той може да е действителният министър председател, а Николай Денков е единствено номинален. Асен Василев, сходно на Кирил Петков, не обича доста да му се опонира. Той не обича да дебатира, счита че е взел вярното решение ”. Това съобщи журналистът Виктор Иванов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според него ръководещата „ сглобка ” ще оцелее. Основната причина да оцелее е президентът Румен Радев ”.

Според журналиста Камен Алипиев – Кедъра, общият дразнител сега е президентът. „ В България доста повече живеем с носталгия по предишното, в сравнение с с взор в бъдещето ”, сподели Алипиев.

Той сподели, че всяко едно деяние на ПП-ДБ е следено от съдружните им сътрудници като сеир и някак покровителствено, със състрадание. Ако стане нещо хубаво, то се приписва на цялата коалиция. Тази коалиция би трябвало да прави нещо дружно, само че е подложена и на другарски огън, счита Кедъра.

За Виктор Иванов новите разкрития (на хакнатите имейли на съветския политик Александър Бабаков, свързани с построяването на „ Турски поток ” в страната ни няма да доведат до никакви промени. „ Няма да има никаква развръзка. Ще остане следващата стихия в чаша вода ”, счита той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР