В България липсват условия за съществуването на емблематични, знакови престъпни

...
В България липсват условия за съществуването на емблематични, знакови престъпни
Коментари Харесай

Шефът на МВР: В България няма условия за мафия

В България липсват условия за съществуването на емблематични, знакови незаконни структури на национално равнище и групировки от мафиотски вид, както и незаконни действия с необятен публичен резонанс.

Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който в петък взе участие в конференция за противодействието на проведената престъпност в Софийския университет.

Според него Министерство на вътрешните работи и ръководещите са съумели да реализират свиване на престъпните пазари и незаконните благоприятни условия. Ограничени са и възможностите за финансиране на незаконни групировки.

През предходната година у нас са разкрити четири заводи за нелегално произвеждане на цигари, уточни Маринов, представен от Българска телеграфна агенция. От началото на годината е хваната контрабанда за общо 6 млн. лева

България има положително взаимоотношение с непознатите служби по линия на наркотрафика, сподели още вътрешният министър. Той даде за образец разрушен канал за трафик на хероин посредством български куриери. Наркотиците били пренасяни в куфари с двойно дъно. Министерство на вътрешните работи е хванало към 40 кг хероин, означи Маринов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР