”В България има руски шпиони. Само в руското посолство в

...
”В България има руски шпиони. Само в руското посолство в
Коментари Харесай

Соломон Паси: 68 шпиони има само в руското посолство в София

”В България има съветски шпиони. Само в съветското посолство в София са към 68 души. Извън него са няколко стотин и техните имена се знаят. Имахме превъзходната опция във връзка отравянето на Скрипал в Лондон да изгоним един-двама от тях, само че не го направихме”, разяснява някогашният външен министър и ръководител на Атлантическия клуб Соломон Паси.

”Аз имам доста по-високо мнение за съветското разузнаване. То надали може да наеме шпиони, които да дойдат в бТВ да изясняват, че не са шпиони”, добави Паси, който влезе в студиото на малкия екран след обвинявания в шпионаж Николай Малинов.

По думите му в България няма русофили.

”Дали си русофил, или не се схваща от това къде си пратил детето си да учи. Ако си го пратил в Париж или Лондон, не си русофил. Ако си го пратил в Русия – си. Справка сочи, че в Русия има няколко стотин деца, които учат там. В цяла Европа са няколко десетки хиляди”, сподели Паси.

По думите му сега най-голямата заплаха за Запада е съветската агитация, която е доста по-ефективна, огромна и нападателна от когато и да било до момента.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР