В България има някои хора, които умеят да виждат бъдещето,

...
В България има някои хора, които умеят да виждат бъдещето,
Коментари Харесай

Феноменът Божидар Караджов с предсказание: Ще има катаклизми и тероризъм. Чакат ни тежки дни

В България има някои хора, които умеят да виждат бъдещето, освен това с плашеща акуратност. Една от най-известните и всепризнати ясновидки е Ванга. Каквото е споделила, че ще стане, се е случило. Ясновидецът Божидар Караджов е различен от тези надарени хора, които имат способността да предсказват бъдещето. Той направи предсказване както за оставащите дни от актуалната 2017 година, по този начин и за идната 2018 година. Славата си Божидар Караджов извоюва, откакто предсказва, че Румен Радев ще бъде президент на България, както и терористичния акт в метрото в Москва.

Караджов направи редица предсказания, които за жалост не са оптимистични, дори в противен случай. По думите му в оставащите дни до края на 2017 година, както и вв първите месеци на 2018-а предстоят голям брой кръвопролития. Предстоят едни от най-светлите празници, а точно Коледа и Нова година. Точно в същото време рискът от терористични офанзиви ще бъде извънредно висок, разкрива Караджов. Макар и тази прогноза да е изключително мрачна, има лъч вяра. Според ясновидеца човешките жертви в тези офанзиви няма да са доста, с помощта на съответните ограничения от страна на органите за сигурност.

Караджов споделя, че България е евентуална цел.

И за разлика от преди, този път можем и да не бъдем пощадени. По отношение на времето, когато можем да чакаме терористичен акт, то Караджов счита, че до месец април 2018 е най-вероятно това да се случи. Освен това предстоят и естествени катаклизми, които обаче няма да обиден родината ни. По думите му светът ще би трябвало да се оправи с редица трусове, които обаче няма да бъдат на територията на Европа.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР