В България и в момента виждаме стриктно спазване на най-либералните

...
В България и в момента виждаме стриктно спазване на най-либералните
Коментари Харесай

ГЕРБ в декларация: Да се мисли за възстановяване на икономиката

В България и сега виждаме прецизно съблюдаване на най-либералните ограничения по отношение на коронакризата, уповавам се с дружни старания наклонността на понижаване заболеваемостта и заетостта на лечебните заведения да се резервира. Да се мисли за възобновяване на стопанската система и средствата, които би трябвало да доближат до българския бизнес, да бъдат оптимално бързо разплатени. Така с декларация, прочетена от Александър Иванов, ГЕРБ отговори на декларацията по-рано на левицата.

Социалистите регистрираха неуспех в обществената сфера и главните цели на държавното управление.

Трийсет и няколко години след ръководството на Българска социалистическа партия "гладната зима " би трябвало да бъде припомнена, хората се редяха за артикули от първа нужда през `91 година, пенсионерите получаваха пенсии от три $, заплатите бяха по пет-шест $, уточни Иванов.

През последните 10 години се осветли стопанската система, понижи се контрабандата на цигари и акцизни артикули от 35 на три на 100, посочи свършеното от ГЕРБ депутатът. Това, на собствен ред, е разрешило да влязат средства в държавния бюджет за пенсии, за здравната и обществената политика, за гладко повишение на възнагражденията на работещите и на пенсиите.

Събраните доходи неведнъж надвишават тези през началото на първия мандат на Борисов, което приказва за изсветлвялането на стопанската система, запушването на "дупките " от милиарди левове, акцентира Александър Иванов. И добави към достиженията построяването на над 400 км автомагистрали през последните 10 години.

По отношение на обществената политика той беше безапелационен, че третото държавно управление на Бойко Борисов е направило повече от всички държавни управления на Българска социалистическа партия до момента за работещите и пенсионерите.

Депутатът означи още, че последните няколко месеца се изплащат по 50 лева в допълнение на пенсионерите и има обезпечени средства да ги получават до края на коронавирус рецесията.

Не може да оставим на назад във времето и заплатите на учителите, чиито приходи бяха увеличени двойно в края на този мандат, изброи Иванов. Освен това, на служителите на реда се изплащат всички средства от началото на пандемията, с 600 лева от началото на годината са увеличени възнагражденията на лекарите, не пропусна той.

Всичко това е с помощта на новите вложения с висока добавена стойност и запушените "дупки ", обобщават от ГЕРБ. От партията обърнаха внимание и на ниската безработица у нас, на общественото подкрепяне и интеграция, където е имало двойно нарастване на средствата за хората в затруднено състояние.

Бизнесът и работещите бяха подкрепени досега с над 2 млрд лева,търсят се още средства, би трябвало да запазим работещите в България, да не се връщаме към ръководството на Българска социалистическа партия, когато хората бягаха зад граница, приканват от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР