В България доведе съпруга си Майкъл Струмейтис Цеци Красимирова. Топмоделката

...
В България доведе съпруга си Майкъл Струмейтис Цеци Красимирова. Топмоделката
Коментари Харесай

Цеци Красимирова замяза на Камелия

В България докара брачна половинка си Майкъл Струмейтис Цеци Красимирова. Топмоделката и новият й мъж са от няколко дни в София, като ветеранката в стилния отрасъл у нас развя нов имидж. Цеци е станала русокоска и даже може да мине за двойничка на фолк звездата Камелия, видя HotNews.



Красимирова и обичаният й отсядат в президентския апартамент в хотел в центъра на столицата. Локацията му е на топмясто - тъкмо против Народното събрание, описват от България Днес. Двамата тънат в необикновен разкош и имат всичко, което изискат, разполагаем. Цеци и милионерът Майк не стопират да се забавляват из нощна София. Двамата са засечени да купонясват в столична дискотека. И Цеци, и Струмейтис са фенове на нощния живот.

Младото семейство ще остане едвам няколко дни у нас. Красимирова и Майкъл няма да посрещнат Коледа в България. Те са у нас по бизнес каузи, само че в свободното си време купонясват яката.

Докато Майкъл е на настоятелен срещи, Цеци се вижда с близки приятелки. Топманекенката от месеци не се я вясвала у нас и в този момент има да наваксва с приятелките си.

Красимирова реши да се преобрази, до момента в който е в България. От няколко дни Цеци към този момент е в тима на русокоските, похвали се самата тя.България е добре позната на Струмейтис. Милионерът живя у нас няколко години, преди да се откри за непрекъснато в Съединени американски щати. Това е негово първо идване в страната ни, откакто се врече във безконечна обич на Красимирова. Цеци и Майк се венчаха през май на лъскава и приказна гала в Каталуния.

Посещенията на семейство Струмейтис у нас може да станат още повече в бъдеще. Майкъл от няколко месеца демонстрира интерес да сее марихуана в Северна Македония. Милионерът даже се срещна с министър-председателя на западната ни съседка Зоран Заев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР