В Балашиха близо до Москва бяха открити телата на руски

...
В Балашиха близо до Москва бяха открити телата на руски
Коментари Харесай

Подполковник и жена му са открити мъртви след садо-мазо секс и дрога

В Балашиха покрай Москва бяха открити телата на съветски подполковник и жена му. Съдейки по ситуацията в жилището им и откритите там предмети, двойката е умряла вследствие на недодялан сеанс на садо-мазо секс, написа " Блиц ".

Според данни на медиите, за гибелта на съпрузите, настъпила на 14 януари, е съобщила в полицията огромната им щерка. 44-годишният ѝ татко е работил в службата за защита на банков клон. Когато мъжът не отишъл на работа без предизвестие, началникът му се обадил на щерка му. Тя отишла в дома на родителите си, където намерила секс играчки и съоръжения за садо-мазо секс, както и опиати, секс стимуланти и спринцовки.

Експертите са открили, че първо е умряла 45-годишната жена, а по-късно и брачният партньор ѝ. По ръцете му са открити следи от инжекции. Дъщерята на умрелите е разказала, че е знаела за увлечението на родителите си. По думите ѝ, те постоянно се заключвали в дома си, молейки я преди този момент да им занесе храна и памперси. След това само-мазо сеансът е могъл да продължи и цяла седмица.

Момичето също описа, че един път майка ѝ се оплакала на съседите, че мъжът ѝ я бие, след което тя си наела настрана жилище, само че след известно време тя се върнала при татко ѝ. По същото време фамилното гнездо била напуснала и самата щерка. По думите ѝ, татко ѝ бил извънредно непоколебим и желал от нея тя да му се подчинява абсолютно.

Уточнява се, че умрелият подполковник е служил в елитно поделение на специфичните служби и е взел участие в една от войните в Чечня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР