В Балашиха близо до Москва бяха открити телата на руски

В Балашиха близо до Москва бяха открити телата на руски ...

Подполковник и жена му са открити мъртви след садо-мазо секс и дрога


В Балашиха близо до Москва бяха открити телата на руски подполковник и жена му. Съдейки по обстановката в апартамента им и намерените там предмети, двойката е починала в резултат на груб сеанс на садо-мазо секс, пише "Блиц".

Според данни на медиите, за смъртта на съпрузите, настъпила на 14 януари, е съобщила в полицията голямата им дъщеря. 44-годишният ѝ баща е работил в службата за охрана на банков клон. Когато мъжът не отишъл на работа без предупреждение, началникът му се обадил на дъщеря му. Тя отишла в дома на родителите си, където намерила секс играчки и приспособления за садо-мазо секс, както и наркотици, секс стимуланти и спринцовки.

Експертите са установили, че първо е починала 45-годишната жена, а след това и съпругът ѝ. По ръцете му са открити следи от инжекции. Дъщерята на починалите е разказала, че е знаела за увлечението на родителите си. По думите ѝ, те често се заключвали в дома си, молейки я преди това да им занесе храна и памперси. След това само-мазо сеансът е могъл да продължи и цяла седмица.

Момичето също разказа, че веднъж майка ѝ се оплакала на съседите, че мъжът ѝ я бие, след което тя си наела отделно жилище, но след известно време тя се върнала при баща ѝ. По същото време семейното гнездо била напуснала и самата дъщеря. По думите ѝ, баща ѝ бил изключително строг и искал от нея тя да му се подчинява безусловно.

Уточнява се, че починалият подполковник е служил в елитно подразделение на специалните служби и е участвал в една от войните в Чечня.

Източник: fakti.bg