В бъдеще мисля, че Григор ще спечели и турнир от

...
В бъдеще мисля, че Григор ще спечели и турнир от
Коментари Харесай

Световната №1: Григор ще спечели турнир от шлема

В бъдеще мисля, че Григор ще завоюва и шампионат от Големия шлем – предвижда международната №1 при дамите Симона Халеп. – С него се познаваме от 13-годишни. Играехме дружно по юношеските шампионати. Когато бяхме на 16, спечелихме и купите в Москва. Вярвам, че Димитров ще реализира огромни неща, както направи в Лондон.

Българинът завърши сезона под №3 в схемата, откакто триумифира и на заключителния шампионат от АТП в английската столица. Халеп пък стана първата румънка в историята, която покори международния връх при дамите.

А Рафаел Надал, който трябваше да играе с Димитров в Лондон, само че се отхвърли поради болки в коляното, побърза да съобщи присъединяване за конкуренцията в Барселона през април. Матадора ще започва за 14 път, като към този момент има на сметката си 10 трофеи, в това число и от тази година.
Същевременно Женската тенис асоциация (WTA) направи смяна в регламента за присъединяване за идващия сезон. От 1 януари състезателки, които са в листата за квалификации или запаси, няма да могат да играят в седмицата преди този момент. Така още през януари тенисистките ще би трябвало да избират дали да вземат участие в пресявките на Откритото състезание на Австралия или да започват в Хобарт (7-13 януари). Предвидена е и санкция от 10 000 $, в случай че състезателка се откаже от подготовка или мач в главната скица на шампионат на WTA, а след това играе в пресявките за Големия шлем.
През януари

Агаси и Виландер още веднъж на корта

Андре Агаси ще излезе още веднъж на корта в благотворителен шампионат. Американската звезда, притежател на 8 трофеи от Големия шлем и сегашен треньор на Новак Джокович, ще играе в Австралия (8-10 януари). Сред неговите противници ще са още двама ветерани – шведът Матс Виландер, достигал до №1 в света и настоящ ефирен коментатор, както и представителят на домакините Марк Фирипусис.
Останалите участници в Аделаида ще са Гаел Монфис, Франсис Тиафо и дуетите Боб и Майк Брайън, Джон Пиърс и Хенри Континен, както и Джейми Мъри и Бруно Соареш.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР