В автобиографията си, представена днес, легендарният капитан на Рома Франческо

...
В автобиографията си, представена днес, легендарният капитан на Рома Франческо
Коментари Харесай

Тоти разказа за бой със Спалети в съблекалнята на Рома

В автобиографията си, показана през днешния ден, именитият капитан на Рома Франческо Тоти описа за случай, в който е имал сериозна кавга с някогашния си ментор Лучано Спалети след срещата на “вълците” с Аталанта. За никого в Италия не е прикрит фактът, че Тоти бе в много обтегнати връзки със Спалети по време на втория престой на наставника на “Олимпико”. Легендата на “джалоросите” е разказал в детайли за случай, при който двамата са били разграничени в съблекалнята на отбора при равенството на Рома с 3:3 против Аталанта, при което Тоти се появява в игра от аварийна пейка и отбелязва изравнителното попадение.

Totti e il primo addio di Spalletti alla Roma: " Ci stese tutti, nello spogliatoio... " - https://t.co/bNs5A4AKU7 pic.twitter.com/104CKFPLFN
— FcInter1908 (@FcInter1908it) 27 септември 2018 година
“Когато и последният футболист влезе в съблекалнята, Спалети затвори вратата зад себе си, блъскайки я. Тогава стартира да крещи. Моето шкафче беше наоколо до изхода, до това на Даниеле Де Роси и Алесандро Флоренци. Не обърнах внимание на непредвиденото безмълвие. Когато подвигнах глава си нагоре, видях лицето на Спалети на сантиметри от моето: “Достатъчно, писна ми от теб, искаш да командваш, само че просто би трябвало да напуснеш. Приключих с теб”, стартира описа си Тоти.

#Totti-#Spalletti, rissa sfiorata: " A Bergamo ci separarono in quattro " https://t.co/4tWMVXLP6y #serieA #roma pic.twitter.com/5yCQ3P5psM
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 27 септември 2018 година
“Всичко това беше извикано на всеослушание. Това беше последният диалог сред мен и Спалети. Загубих разсъдъка си и четирима трябваше да ни разделят един от различен. Това беше моментът, в който нашите връзки завършиха. След това Спалети се успокои и отиде в залата за конференции. Там сподели, че макар моите голове заслугата за успеха е напълно на отбора”, добавя легендата на “вълците”.

Extracto traducido en español del libro de Totti. Después de que realizara la entrevista para la RAI, pelea con Spalletti#asroma #UnCapitano pic.twitter.com/12pMN5Sw5R
— Somos de la Roma (@SomosdelaRoma) 27 септември 2018 година
През декември 2016г. Тоти дава изявление за TG1, в което споделя, че не усеща почитание от Спалети по време на подготвителния развой. Специалистът си разрешава да изгони Тоти от базата на отбора в Тригория.

“Спалети ми сподели: “Достатъчно. Сгреши, а в този момент се прибирай у дома”. Това беше най-обидното наказване. Бях изпъден от Тригория. Аз… изпъден от моя дом”, споделя Тоти.

“Добре, одобрявам наказването си, само че ще забележим дали за мен, или за теб ще има последствия”, споделил Тоти.

“Заплашваш ли ме?”, отвърнал Спалети.

“Знаеш добре, че почитателите на Рома са на моя страна. Казвал съм единствено положителни неща за теб, само че в този момент искаш да ме разкараш. Поеми отговорност”, били думите на Тоти.

“Сега си като всички други. Забрави за това, че си незаменим”, дал отговор Спалети на капитана. Серия А 6 кръг, сряда 26 септември  Рома 4:0краен резулат  Фрозиноне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР