В Австрия на децата им раздават по 2 PCR-теста за

...
В Австрия на децата им раздават по 2 PCR-теста за
Коментари Харесай

В Австрия децата си правят PCR тестове преди училище

 В Австрия на децата им раздават по 2 PCR-теста за идната седмица и те си ги вършат пред камерата на телефона в понеделник и сряда, преди учебно заведение. За това описа Мариан Костадинов, който живее в Австрия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" За всеки случай, в учебно заведение си вършат и по един бърз тест в понеделник в първия час “.

По този мотив Мариан споделя една по-весела преживелица, " която демонстрира, че поколенията се трансформират, само че изобретателността и хитростта при децата си остава “.

" Оказа се, че през днешния ден в един от класовете, едно момче самичък рисува на въпросния бърз тест втора линия, което автоматически значи, че пробата е позитивен, с концепцията да го пратят у дома и да пропусне страшния час по география. Практиката в такива случаи е да му дадат още един тест, тъй като от време на време излизат подправено позитивни.

Момчето още веднъж си рисува още една линия и на втория тест. Така го пратили у дома, с цел да върви в аптеката за PCR-тест “. Другите деца разкрили неговата хитринка пред учителите, само че по този начин, или другояче момчето постигнало задачата си.

" Разбира се, допускам, че на следващия ден ще има среща с шефа, само че това към този момент е друга тематика “, описа още Мариан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР