В австралийския Куинсланд Шарни Търнър се готви да стане майка,

...
В австралийския Куинсланд Шарни Търнър се готви да стане майка,
Коментари Харесай

Прокоба: Бъдеща майка сподели снимка от ултразвука си, но ѝ предрекоха: Ти ще родиш дявола!

В австралийския Куинсланд Шарни Търнър се готви да стане майка, само че фотография от ултразвука ѝ предсказва " раждане на дявола ". Това считат консуматори в мрежата. И в действителност, на фотографията се вижда нещо злокобно.
Шарни Търнър живее в Куинсленд, тя обожава готиката. Нейният профил в Инстаграм креативен е запълнен с изображения на черепи и " други сили ". Нейният секс знак е Меган Фокс. Вероятно, тъй като самата тя наподобява на актрисата.



В изявление за изданието UNILAD Шарни споделя по какъв начин е минал прегледа при лекаря. " Гледах екрана с вуйна ми, която пристигна с мен за ултразвука. Детето спеше, а на нас ни трябваше то да се движи ", споделя Търнър. само че, когато детето се разбудило, всички били шокирани от това, което видели на екрана.



" Направихме сумата и неща, с цел да го събудим, а в последна сметка получихме това лице. Просто изпаднах в смут! Като цяло, не мисля, че му харесва когато го будят ", споделя Търнър.

Момичето разгласило фотография от ултразвука в мрежата, а потребителите напълно не на смешка я предизвестили, че нещото в корема ѝ не е нормално дете. Някой съпоставя лицето с лицето на трансформър, а различен с воин от кино лентата " Синистър ". Трети пък споделят, че Шарни просто ще роди лорд Волдемор.



Снимката стана извънредно известна в мрежата. За месец тя съумя да събере над 30 000 лайка и е споделена над 11 000 пъти. " Това е най-страшното нещо, което съм виждала в миналото в живота си ", признава Търнър.

pic.twitter.com/4Frmn4gwn0
— MΛVL (@IVIaul) October 22, 2017
Но не всички консуматори са реагирали умерено на поста. Някои от тях са призовали дамата да направи аборт. Шарни обаче споделя, че макар, че фотографията е странна, детето е крепко на 100% и аборт няма да прави. " Чувствам, че би трябвало да кажа, че изобщо не възнамерявам да върша аборт, тъй като по този начин наподобява човешкият череп ", написа Търнър.



За благополучие, Шарни има положително възприятие за комизъм и с лекост реагира на отговорите, които получава: " Часове наред плаках от смях поради някои мнения. Много от тях бяха много зли, само че съм уверена, че те се майтапят ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР