В авиобаза Граф Игнатиево засега отказват коментар след инцидента с

...
В авиобаза Граф Игнатиево засега отказват коментар след инцидента с
Коментари Харесай

В авиобаза Граф Игнатиево засега отказват коментар след инцидента с МиГ-29

В авиобаза " Граф Игнатиево " към този момент отхвърлят коментар след случая с МиГ-29, заяви Българска национална телевизия.

В " Граф Игнатиево " са ситуирани изтребителите на Военновъздушни сили МиГ-29. През нощта една от машините се разруши в Черно море.

Пилотът е изгубил радиовръзка и е липсващ от радарите в 00:45 ч. в Черно море.

От базата бяха сбити, като споделиха, че всички мнения ще бъдат от Министерството на защитата и в региона на Шабла, където е станал случаят.

Часове след случая цялото управление въз основата дружно с огромна група инженерно-технически състав са тръгнали към мястото на случая, където ще вземат участие в следствието.

Падналият във водите на Черно море МиГ-29 и починалият водач са от авиобазата в Граф Игнатиево, научи извънредно Plovdiv24.bg. От пресцентъра на министерството на защитата към момента не са дали нови детайлности по отношение на случая.

" Няма установен опит от страна на водача да откри радиовръзка към момента на случая. Тече следствие сега, събират се обстоятелства ", сподели доскоро служебният министър на защитата.

" Самолетът има черна кутия. Когато намерим машината, ще може да съобщим възможните аргументи, с цел да се стигне до случая ", приключи Георги Панайотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР